Enkel & snabb smyckning av din trädgård!

Ett snabbt och enkelt sätt att till ett bra pris förändra trädgården – dekorsten gör stor skillnad för en liten insats. Använd dekorsten till att smycka din trädgård och utemiljö för ett varierat och personlig intryck. Stenen passar lika bra som markerad kontrast mot husväggen som funktionell marktäckare i blomsterrabatten. Eller varför inte i fontänen eller dammen? Här är det bara din fantasi som sätter gränser.

Dekorsten finns i en mängd olika varianter, storlekar och färgskiftningar, och går att variera i oändlighet. Kring träd, buskar och gångstenar kan dekorstenen skapa spännande kontrast. Ett parti dekorgrus in mot husväggen eller garaget hindrar ogräs från att få fäste och undviker jordstänk mot fasaden vid kraftigt regnfall. Garageuppfart och trädgårdsgångar får enkelt och snabbt nytt liv med dekorsten och i rabatten ger stenen en stilfull marktäckare som håller kvar fukten i jorden. För extra effekt, blanda olika färger av sten eller ljussätt gruset. Det drar garanterat blickarna lite extra till det valda området i trädgården.

Markbolaget i Västerås hjälper dig som privat- eller företagskund med allt från första planering, via ett korrekt utfört underarbete, till krattning av sista stenparti, oavsett om det gäller en privat trädgårdsgång eller offentlig utemiljö. Vi har gedigen erfarenhet och en kunnig och serviceinriktad styrka som alltid ser till att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av dekorsten, och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Fördelar med dekorsten:
– Snabbt och enkelt att variera
– Ger kontrast och spänning
– Håller jorden fuktig och ogräsfri

Vårt upptagningsområde omfattar orter som Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny