Behöver du en snygg, hållbar och underhållsfri beläggning till din uppfart eller uteplatsen? Då ska du välja marksten – ett material med oändliga möjligheter! Vi på Markbolaget hjälper dig som bor i Stockholm med omnejd med allt från idé till genomförande och slutresultat. Anlitar du oss genomförs arbetet genom vårt mycket erfarna dotterbolag Skandinaviska Roof AB.

Marksten finns i betong och granit som båda har mycket lång livslängd. Materialet klarar hög belastning och passar därför utmärkt på garageuppfarter och parkeringar. Det är ett enkelt och billigt material som finns i många färger och former med olika strukturer.

Marksten kan kombineras med dekorsten, plattsättningar och murar för att skapa en dynamisk och vacker utemiljö. Variationsmöjligheterna är därmed oändliga och ger dig stora möjligheter att skapa en personlig utemiljö oavsett om du vill ha en modern eller klassisk design.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av marksten och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Markbolaget ger dig tips, råd och hjälp kring materialval och design. Med kundens önskemål i fokus strävar vi efter att leverera ett slutresultat av högsta kvalitet. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök och ger en prisvärd offert innan vi genomför arbetet och till sist gör vi en slutbesiktning. Sammantaget kan vi garantera en god service som ger dig mycket för pengarna!

Markbolaget erbjuder följande tjänster för såväl företag som privatpersoner i Stockholm:

  • Marksten
  • Plattsättning
  • Dekorsten
  • Natursten
  • Murar, allt från stödmurar till avskärmande murar som skapar nya rum i din trädgård.
  • Grundisolering och dränering av hus för energieffektivisering.

Kontakt

Vi svarar gärna på frågor relaterade till marksten, uppfarter och plattsättningar samt ger råd kring vad du behöver tänka på. Du kan alltid ringa vårt Stockholmskontor på 08-70 32 582 så ger vi prisuppgifter på våra tjänster. Vill du hellre att vi kontaktar dig kan du fylla i formuläret som du hittar till höger på denna sida.

Markbolaget är godkända av Villaägarnas riksförbund och har ansvarsförsäkring genom Länsförsäkringar.

Stäng meny