Flexibla lösningar för mer yta och spännande rum!

Har du en sluttande svårutnyttjad baksida eller vill du dela in en öppen trädgård i spännande rum? Eller kanske skapa en egen plats utan insyn från grannarnas tomt? Då ska du se närmare på möjligheterna med flexibla och snygga murlösningar. Med hållbara stödmurar förvandlas en trist slänt till en användbar trädgård med plats för både lek och utemöbler. Och en fristående mur är lika vacker som användbar – för att skapa rum i trädgården, avgränsning mot granntomten eller insynsskydd från gatan.

Möjligheterna med murarblock är obegränsade och utbudet enormt. Murar finns med en mängd olika monteringskonstruktioner och i varierande struktur och färg, vilket gör det möjligt att hitta just den mur som krävs för din trädgårdssituation och smak. Markbolaget i Västerås har den kompletta murlösningen oavsett om du letar ett stabilt, armerat stödmurssystem eller en tidlöst designad fristående mur.

Markbolaget i Västerås hjälper dig som privat- eller företagskund med allt från första planering, via ett korrekt utfört förarbete, sista murblock, oavsett om det gäller att montera ett hållbart stödmurssystem eller att bygga en mur som visar sig från sin vackaste sida. Vi har gedigen erfarenhet och en kunnig och serviceinriktad styrka som alltid ser till att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av murarblock, och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Fördelar med murarblock:
– Skapar rum, avskärmning och insynskydd
– Skapar användbar yta av svårutnyttjad sluttning
– Vacker design och kompromisslös hållbarhet

Vårt upptagningsområde omfattar orter som Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny