Traditionellt, hållbart & naturnära!

Natursten finns för flera olika användningsområden, i olika stensorter, former och färger och ger snabbt ett vackert resultat i trädgården. Det finns skiffer, granit, sandsten, kalksten och marktegel, samt olika sorters smågatsten och storgatsten.

Skapa ett golv till uteplatsen av stora oregelbundna plattor, eller placera dem glest med stora sandfogar för en vackert snirklande trädgårdsgång. Marktegel ger ett levande och varmt intryck och passar bra till uteplatsen, växthuset eller orangeriet. Traditionell gatsten är ett enkelt sätt att skapa trivsamma utemiljöer och rustika uppfarter.

Hur du än väljer att använda natursten ger den ett vackert och hållbart resultat.

Markbolaget i Västerås hjälper dig som privat- eller företagskund med allt från första planering, via ett korrekt utfört underarbete, till läggning av sista sten. Oavsett om det gäller att skapa en naturnära uteplats i trädgården eller en trivsam stadsmiljö med ombonad atmosfär. Vi har gedigen erfarenhet och en kunnig och serviceinriktad styrka som alltid ser till att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av natursten, och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Fördelar med natursten:
– Brett användningsområde
– Naturnära och hållbart
– Stora variationsmöjligheter

Vårt upptagningsområde omfattar orter som Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny