Hållbart & underhållsfritt – med oändliga valmöjligheter!

Vill du förverkliga drömmen om en personlig stenlagd uteplats? Eller behöver du planera för en parkeringsyta som ska tåla hård belastning och statiska laster? Då är marksten det självskrivna valet av material.

Marksten är hållbart och underhållsfritt och ger möjlighet till robust och långsiktigt vacker design, oavsett om det gäller den privata trädgården eller det offentliga rummet. Skapa personlig utemiljö med genom att mixa färger och utmana fantasin och skapa en hållbar markstensbeläggning som ger hög bärförmåga och står emot hård belastning.

Marksten finns tillverkad av betong eller granit, och i olika utföranden vad gäller färg, form och struktur. Utbudet av marksten ger nästintill oändliga variationsmöjligheter, med anläggning i allt från klassiskt gammaldags till mer modern stil. Marksten har lång livslängd och låga krav på underhåll under förutsättningar att ytan är korrekt uppbyggd.

Markbolaget i Västerås hjälper dig som privat- eller företagskund med allt från första planering, via ett korrekt utfört underarbete, till läggning av sista marksten, oavsett om det gäller att anlägga en ny uteplats eller en uppfart. Vi har gedigen erfarenhet och en kunnig och serviceinriktad styrka som alltid ser till att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av marksten, och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Fördelar med marksten:
– Tål hög belastning
– Lågt underhållsbehov
– Lång livslängd

Vårt upptagningsområde omfattar orter som Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny