Designklassiker genom decennier – snygg, lättskött & alltid rätt!

Längtar du efter den plattsatta uteplatsen eller den lättskötta garageuppfarten? Då är trädgårdsplattor troligen det du letar efter. En plattlagd yta är ett enkelt och snabbt sätt att ge trädgården eller garageuppfarten ett rejält lyft – och ett trivsamt val som står sig genom åren. Markbolaget i Västerås erbjuder tjänster och sortiment för att skapa ditt eget trädgårdsparadis, med funktionella beläggningar för alla tillfällen.

Släta trädgårdsplattor i betong är en klassiker som stått sig genom decennier – den är snygg, lättskött och alltid rätt. Med sin enkelhet i utformning och utseende hjälper plattan till att lyfta fram den omgivande miljön. Den klassiska grå betongplattan har numera fått sällskap av ett brett sortiment med mängder av format, material och färger. Med variation i struktur, färg, kanter och mönster finns möjlighet att skapa en livfull och spännande utemiljö, där endast fantasin sätter gränser.

Markbolaget i Västerås hjälper dig som privat- eller företagskund med allt från första planering, via ett korrekt utfört underarbete, till läggning av sista plattan, oavsett om det gäller att anlägga en ny uteplats eller en uppfart. Vi har gedigen erfarenhet och en kunnig och serviceinriktad styrka som alltid ser till att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av plattor, och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders och Starka Betong.

Fördelar med plattor:
– Lättskött
– Billigt
– Klassiskt

Vårt upptagningsområde omfattar orter som Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, och Enköping.

Leverantörer

Stäng meny