Vill du skapa en hållbar och vacker utemiljö på din uppfart eller i din trädgård? Då ska du välja marksten – ett nästintill underhållsfritt material med oändliga variationsmöjligheter! Vi på Markbolaget utför arbeten åt såväl privatpersoner som företag i Örebro med omnejd. Med dina önskemål i fokus hjälper vi dig med arbetet från idé till genomförande för att skapa ett högkvalitativt slutresultat.

Marksten är ett enkelt, snyggt, hållbart och underhållsfritt material som med rätt utförande kan göra underverk i utemiljöer. Materialet finns i betong och granit i ett stort utbud av former och färger, samtidigt som det är ett billigt material som är enkelt att arbeta med.

Därtill kan du komplettera med dekorsten, plattsättning och stödmurar, antingen för att skapa nya rum i din trädgård eller för att kunna utnyttja höjdskillnader. Variationsmöjligheterna är därmed oändliga och ger dig stora möjligheter att skapa en personlig utemiljö.

Anlitar du Markbolaget utförs arbetet genom vårt dotterföretag Skandinaviska Roof AB som har stor kompetens och erfarenhet inom allt relaterat till hus och trädgård. Har du fler arbeten som behöver göras kan vi därför erbjuda totalentreprenad på arbetet.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av marksten, och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Utöver arbete ger Markbolaget dig tips, råd och hjälp kring materialval och design. Sammantaget kan vi garantera en god service som ger dig mycket för pengarna!

Markbolaget erbjuder i Örebro följande tjänster för företag och privatpersoner:

  • Marksten
  • Plattsättning
  • Dekorsten
  • Natursten
  • Murar, allt från stödmurar till avskärmande murar som skapar nya rum i din trädgård.
  • Grundisolering av hus för energieffektivisering

 

Kontakt

Du kan alltid nå oss på vårt kontor i Örebro på 070-825 82 83. Vi svarar gärna på frågor, ger råd och prisförslag. Du kan också fylla i formuläret du hittar till höger på denna sida, så kontaktar vi dig.

Markbolaget är godkända av Villaägarnas riksförbund och har ansvarsförsäkring genom Länsförsäkringar.

 

Stäng meny