Ska du som bor i Västerås med omnejd göra om din uppfart, bygga en uteplats eller lägga gångar i din trädgård? Lägg då marksten – hållbart, snyggt och underhållsfritt som förskönar utemiljön! Behöver du hjälp med arbetet anlita oss på Markbolaget. Med dina önskemål i fokus utför vi arbetet genom vårt dotterbolag Skandinaviska Roof AB som har stor kompetens och erfarenhet av allt inom sten och mark.

Marksten klarar mycket hög belastning och passar därför utmärkt på garageuppfarter och parkeringar. Det är ett enkelt och billigt material som finns i många färger och former med olika strukturer. Variationsmöjligheterna är därmed oändliga och ger dig stora möjligheter att skapa en personlig utemiljö.

Marksten finns i betong och granit. Båda material har lång livslängd och förutsatt att underarbetet är korrekt utfört krävs mycket lite underhållsarbete.

Med mycket kunnig och erfaren personal strävar vi på Markbolaget efter att leverera ett slutresultat av högsta kvalitet som du som kund blir nöjd med. Med dina önskemål i fokus hjälper vi till med allt från idé till färdigt resultat. Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer och erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter från bland annat Benders Marksten och Starka Betong.

Markbolaget erbjuder i Västerås följande tjänster till såväl företag som privatpersoner:

  • Marksten
  • Plattsättning
  • Dekorsten
  • Natursten
  • Murar, allt från stödmurar till avskärmande murar som skapar nya rum i din trädgård.
  • Grundisolering och dränering av hus för energieffektivisering.

Kontakt

Du är alltid välkommen att ringa vårt kontor i Västerås på 021-440 21 20 för att ställa frågor, få rådgivning och prisförslag. Du kan också fylla i formuläret du hittar till höger på denna sida, så kontaktar vi dig.

Markbolaget är godkänt av Villaägarnas riksförbund och har ansvarsförsäkring genom Länsförsäkringar.

Stäng meny